INSTINCT

Naluri Yang Terindah

Komentar

Anda boleh meninggalkan komen-komen dan cadangan-cadangan anda di ruangan ini.

24 Responses to “Komentar”

  1. nazhirah said

    Tahniah dari saya…
    akhirnya terhasil sebuah album yang dinanti-nantikan…
    semoga terus maju dan berjaya dunia akhirat..=)

  2. MIJ said

    Tahniah… semoga usaha kalian diberkati Allah dan mendatangkan manafaat kepada pendengar.
    Harapan saya agar instict akan terus berjaya.

  3. instinctnasyeed said

    Terima kasih instinct ucapkan kepada akh dan akhowat sekalian di atas sokongan dan semangat yang diberikan. kami akan cuba buat yang terbaek. kami sentiasa menerima cadangan-cadangan dan komen-komen yang membina dari anda semua. Nasyeed For all.

  4. umaira said

    salam…. buat kump instinct good luck…. persembahan dkt iCEPS ari tu mmg best….May Allah Bless you all…

  5. Nasyeed supporter said

    salamz….. to all instinct members, u have did the right things to lead and encourages our Frens especially Muslim,to follow the right way….. even u all in the music industrial and introduce the alternayive musics and songs,the da’wah still can be deliver to the others. the right method and useful massage will make the others re-think what their mision in diz world. but most of all, our intention to help Muslims come back to the real life by following the Quran & Sunnah and with hope they will be responsibled with their responibility that Allah given to us as a khalif. at last, GOOD LUCK & GOOD JOB INSTINCT!!!! U’re the best!!!!

  6. Nasyid For All said

    tahniah buat instinct atas kejayaan kalian melahirkan album ini…semoga terus berusaha untuk menjadi yang terbaik dalam usaha dakwah kalian.hanya allah yang bisa membalas keikhlasan dan kejujuran kalian dalam berDAKWAH..AKHIR KATA…semoga instinct menuju sukses di dunia dan akhirat,,,ALLAHUAKBAR…

  7. friend said

    congratulations atas kemunculan album pertama…memang best and menepati citarasa peminat2…moga2 instinct terus kekal dalm memperjuangksn industri nasyid tanah air….salam….

  8. jebat said

    Good job you guys!!! i’m proud of you.Hidup death metal!!! eh silap.. HIDUP INSTINCT!!!!!!! make your gandpa proud!! wahahahaha

  9. NurSyam said

    semoga terus berusaha memartabatkan industri nasyid tanah air..semoga di masa akan datang,lebih banyak lagu yang u all dapat ketengahkan..congratulation and may ALLA bless u all

  10. bulan terang said

    salam,semoga berjaya instinct…saya peminat no 1 instinct ni…lagi2 abang farid ngn abang akmal…

  11. spek putih said

    barvo2 cayok2 teruskan usaha dan jgn lupekan daku diperantauan ketika kejayaan semakin memuncak bersama kalian

  12. zryn said

    teruskan usaha kalian untuk memajukan industri nasyeed ni..moga dapat menyampaikan mesej islam dengan lebih berkesan melalui medium nasyed ini…

  13. haziq said

    post la lirik lagu korang kat sini.
    senang juga kitaorg nak dengar lagu.

  14. instinctnasyeed said

    mmm…ok2. Satu idea yg menarik.
    Baek..Nnt Kami buat satu laman untuk lirik je…(”,)

  15. asha zahra said

    Assalamualaikum..tahniah d ats kejayaan antum dlm industri nasyid ini,.InsyaALLAH,mudah-mudahan d berkati ALLAH SWT..AMIN..SALAM PERJUANGAN UTK SELAMANYA..

  16. sufinurkasih said

    Assalamualaikum…
    Tahniah & teruskan usahan kalian utk terus berdakwah melalui nasyid yg disampaikan.. ana sangat2 suka mendengar lagu Resah..
    mendamaikan jiwa yg hampir2 kosong saat ini. syukran krn dgn wujudnya kalian, maka wujudnya lagu itu & dgn wujudnya lagu itu, wujudnya ketenangan buat ana (dgn izin Allah jua).. alhamdulillah.moga kalian terus berjaya dunia & akhirat. ameen

  17. Warga Pendidik said

    assalamualaikum…..
    walaupun dah berjaya, jangan dilupakan kawan-kawan lama terutamanya Zali..ingatlah member-member di Fakulti Pengajian Al-Quran dan As-Sunnah( bacth 04-07)..
    apapun, semoga kumpulan instinct akan terus maju di persada seni nasyid tanah air..amin……

  18. saidatina said

    Assalamualaikum,

    Alhamdulillah…Performance kump INSTINCT mmg BEST di kolej 14,UPM mlm td…lagu RESAH lagu paling sy suka..hope album kedua,ader video klip pula…semoga kump INSTINCT berjaya menjadi kumpulan nasyid sehebat RAIHAN…AMIN…

  19. instinctnasyeed said

    Terima kasih Instinct ucapkan buat saidatina….sbnarnya masih bnyak lgi yang perlu d perbaiki, walau sudah lama dalam bidang ni, tapi masih baru lagi dalam industri. so, Kami perlu memperbaiki lagi kelemahan-kelemahan kami. anyway, Syukron sbb dtg menyaksikan Persembahan Instinct pd mlm semalam (”,)

  20. Mujahidah said

    salam perpaduan dari saya…
    tahniah di atas persembahan yg mantap mlm semalam di kolej 14….semoga terus berjaya…
    teruskan perjuangan….

  21. zetty89 said

    salam…tahniah..saya suka giler lagu resah..congrat….

  22. wanna'syah said

    pekabo korang? cgrat atas lagu resah yang pernah jadi juara ikim… hrp2 pasni lagu lain lak dapat tempat kat hati peminat selain resah. untuk pengetahuan peminat2 instinct yg belum dptkan cd…lagu2 dalam tu sume best2…lastly,gud luck kat korang sume

  23. nick said

    salam..tahniah buat instinct..sy suka lagu Resah tu..sape yg buat lirik tu..menarik..boleh perkenalkan penulis lirik lagu Resah tu?maksud sy biodata ringkas la..

  24. .::tinie::. said

    Salam’alaikum..tahniah buat “instinct”,smoga usaha kalian dirahmati Allah hendaknya..truskan perjuangan dakwah melalui lagu ini.ana doakan juga agr perjalann album kdua ini berjalan dgn lncr dan baik.buat orang batu pahat 2 orang tu..bila nk buat show kat SMATBP?x pn kt BP @ JB pn jadila..wallahua’lam wasalam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: